Plaje din Insula Thassos - cele mai importante


Plajele din Insula Thassos sunt, de obicei, plaje cu nisip fin, cu ape adanci si limpezi precum cristalul. Printre caracteristicile plajelor insulei Thassos se regasesc peisajele spectaculoase si diferite de la o locatie la alta. Nicio plaja nu seamana una cu cealalta.

Trypiti
Trypiti se află la vest de Limenaria, la aproximativ 5 minute de oras. Se ajunge pe plaja Trypiti iesind din drumul principal pe un drum secundar, neasfaltat dar bine marcat. Pe plaja se gasesc baruri care servesc gustări şi băuturi. Masinile pot fi parcate pe marginea drumului, sub copaci, aproape de barurile de pe plaja.

Thassos Town
Plaja din Limenas (Thassos Town) este destul de mica, dar ofera o multitudine de avantaje. Plaja se afla în capitala insulei Thassos. Daca alegeti Thassos Town, veti avea parte de foarte multe taverne, restaurante, cafenele, baruri si… oferte pentru excursii distractive pe mare.

Paradise Beach
Plaja si-a primit numele datorita sentimentului pe care ti-l creeaza atunci când o vizitezi. Te vei simti ca intr-o mica lume exotica si unică. Paradise Beach este o plaja bine organizata, cu baruri si cu vestitul restaurant Majestic - restaurant in care te vei delecta cu mancaruri şi băuturi traditionale în timp ce te bucuri de mare şi de valuri.

Skala Rachoni
Skala Rachoni este o staţiune frumoasă şi liniştită, cu ape putin adanci, ideale pentru familiile cu copii. Acolo veţi găsi mai multe hoteluri si taverne minunate si vă veti puteţi bucura de fructe de mare delicioase.

Giola
Giola este laguna naturala foarte frumoasa, asemanatoare unui bazin de înot sculptat în stanca. In Giola, apa este mai calda decât in restul locatiilor, ceea ce o face placuta pentru relaxare si pentru inot. Locul nu este foarte cunoscut iar accesul este dificil.

Pefkari
Este o plaja foarte frumoasa si curata. Unul dintre avantajele plajei Pefkari este acela că veţi găsi mai multe locuri de cazare - vile şi hoteluri chiar pe malul marii. Plaja mai dispune de baruri şi restaurante care pot satisface orice gurmand.

Alyki
Este o plaja cu adevarat unica, foarte populara şi, prin urmare, foarte aglomerata. Este formata din doua plaje cu nisip alb, langa marea cu ape calme. Cariera antică de marmura şi multimea de pini face ca peisajul sa semene cu un adevarat tablou.

Golden Beach
Golden Beach este un golf minunat, cu apele limpezi precum cristalul. Chiar daca numele sunt similare, este o locaţie total diferită de Skala Potamia. Veţi găsi aici restaurante, baruri şi magazine, cum sunt pe cele mai multe plaje de pe insula.

Skala Potamia
Plaja din Skala Potamia mai este numita si Chrissi Akti, ceea ce înseamnă Coasta de Aur (Golden Coast). Skala Potamia are o plaja mare, curata si bine organizata. Veti gasi o varietate de restaurante şi baruri care acopera orice dorinta.

Plaja satului Potos combina marea cu divertismentul. Tavernele, restaurantele, barurile şi magazinele mici satisfac gusturile fiecaruia. Aici veţi găsi unul dintre cele mai faimoase baruri de pe insula "TuttiFrutti", unde puteţi bea cafea şi cocktail-uri fantastice, sau vestita taverna Kostas, situata chiar pe faleza, cu mancaruri traditionale de exceptie si un patron foarte simpatic, care serveste la mese. 

Pachis
Pachis este o plajă frumoasă la nord de Skala Rachoni. Este formata dintr-o porţiune lungă de nisip auriu, incadrata de copaci tamarisc care umbresc multe locuri de parcare. Tot aici exista o serie de taverne mari in spatele plajei sau unele mai mici chiar pe plajă.

Saliara
Este o plaja fantastica. Apele azurii, nisipul alb şi locul calm te indeamna sa iti incerci cele mai adanci simturi. Iahturile şi bărcile mici, foarte aproape de plaja, ofera o vedere cu adevarat unica.

Skala Maries
Plaja este situată înainte de intrarea în Skala Maries. Este o plajă întinsă de nisip, scaldata de ape limpezi precum cristalul si cu un bar cu bauturi reci. La Skala Maries puteţi ajunge cu autobuzul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu