Cum ajung in insula Thassos de pe continent?



Ferry-boat
Din portul Keramoti se ajunge in portul Thassos Town (Limenas) in 35 de minute. Pe timpul verii, cursele se succed la fiecare jumatate de ora.

Din portul Kavala spre portul Prinos din insula, durata calatoriei cu ferry-boat este de aproximativ 75 de minute. Plecarile sunt programate la fiecare 2 ore.

Hydrofoil
Din portul Kavala atat catre Prinos cat si catre Thassos Town (Limenas); plecari la fiecare 30 de minute.

Avion
In Kavala exista un aeroport international. Pe ruta Atena-Kavala sunt programate zilnic cateva zboruri. De asemenea exista mai multe zboruri tip charter cu plecare din diferite orase europene. Aeroportul se afla la 13 km de portul Keramoti.

Autocar
Puteti ajunge la Kavala sau la Keramoti, din Salonic sau Atena, folosind serviciile de transport ale companiei KTEL. Totodata, pe perioada verii, multi tour-operatori din Romania eu curse tip back to back din diverse orase ale tarii.

Tren
Pentru calatoria cu trenul, destinatia este unul dintre orasele Drama sau Xanthi. Caile Ferate Elene pun la dispozitie curse dinspre Atena cu o durata de 7,5 ore. Legatura catre porturi se face, din orasele respective, cu autocarul spre porturile Kavala sau Keramoti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu